Widows 10 yüklü SSD'yi başka PC'ye takmak

Little_gamer

Hectopat
Arkadaşlar Merhaba...
PC'mde Windows 10 yüklü 240 GB'lik bir SSD var. Normalde Windows 10 kullandığım bir de Laptop'um var. Laptop'un hddsinde bad sector sebebiyle sorun yaşadım. PC'deki SSD'yi sadece denemek amacı ile Laptop'a taksam acaba sorun yaşar mıyım? Sadece stabil çalışıp çalışmadığına bakıp geri PC'ye takacağım. Yani sorunun gerçekten HDD olup olmadığını anlamak için.

Arkadaşlar Merhaba...
PC'mde Windows 10 yüklü 240 GB'lik bir SSD var. Normalde Windows 10 kullandığım bir de Laptop'um var. Laptop'un hddsinde bad sector sebebiyle sorun yaşadım. PC'deki SSD'yi sadece denemek amacı ile Laptop'a taksam acaba sorun yaşar mıyım? Sadece stabil çalışıp çalışmadığına bakıp geri PC'ye takacağım. Yani sorunun gerçekten HDD olup olmadığını anlamak için.
Diskinizi bazı programlar ile test edebilirsiniz. SSD takmanıza gerek yok.

Dostum bence iki disk için de işletim sistemi kurulu olduğu için iki diskten birini seçmeni isteyecektir. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Bozuk olanı çıkaracağım. SSD ile stabil çalışıyor mu onu deneyeceğim.
Diskinizi bazı programlar ile test edebilirsiniz. SSD takmanıza gerek yok.
Disk Bad sectorlü onu kontrol ettim. Benim amacım sorunun sadece o olup olmadığını anlamak.

Arkadaşlar Merhaba...

Yanlış yönlendirme yapmış olmayayım, masaüstü pc'mdeki ssd'yi Dizüstü pc'ye taktığımda donanım güncellemesi yapıp sorunsuz başlamıştı. Sizde de büyük ihtimal öyle yapar. Sorunsuz kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı