Wievsonic VG2401MH vs Philips 242G5DJEB

melihaktaş

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar pazartesi günü alacağım inşallah Philips modelini düşünüyordum fakat uygun fiyatlı satan bir yer bulamadım. Viewsonic de fiyatı baya düşürmüş siz hangisini tercih ederdiniz? Alternatif olarak bu fiyat aralığında varsa öneri yapabilirsiniz. Ekran kartım AMD R9 390X.
Wievsonic
Philips

Nasıl güvenilir mi? Marka olarak mı?
technopat.net'de incelemesi mevcuttu, izle aklında soru işareti kalacağını zannetmiyorum.
Yalnız sipariş vermeden önce stok bilgisi al, sonra hayal kırıklığı yaşama...

Siteyi bir kaç kez kullandım, sıkıntı yaşamadım. Yalnız bazı ürünleri paralel ithalat garantisi kapsamında olabiliyor. Ürünü almadan önce garanti durumunu net bir şekilde öğrenmen de fayda var...

Arkadalşar Wiewsonic VG2401MH monitörü satın aldım bugün akşam üstü elime ulaşacak ölü piksel ve ışık sızması testi yapacağım, bunların haricinde herhangi bir test gerekli mi ne yapılmalı teşekkürler. Sonunda karar verebildiğime inanmıyorum :D

Ben de inanamıyorum Melih, aldın yani sonunda ha? Umarım beklentilerini karşılayan bir ürün olur.
Artık ürün adını da doğru yazsan diyorum: W ile değil V ile.
Güle güle kullanman dileğiyle...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı