Tuncay Borekci Hectopat Katılım 17 Ekim 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar benim bilgisayarımda WiFi yok toplama olduğu için, ben kablosuz gamepad alacağım. WiFi adaptörü alsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Daha doğrusu WiFi adaptörü gamepad'i görür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2017
Arkadaşlar benim bilgisayarımda WiFi yok toplama olduğu için, ben kablosuz gamepad alacağım. WiFi adaptörü alsam bir sıkıntı yaşar mıyım? Daha doğrusu WiFi adaptörü gamepad'i görür mü?
myfranco Hectopat Katılım 28 Eylül 2014 Mesajlar 249 Yer İstanbul, Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turist Rehberliği 8 Temmuz 2017 #2 Xbox Gamepad için bilgisayara bağlanan aparatı var. Onunla oluyor. Bildiğim kadarıyla, Xbox One Gamepad ise bluetooth ile bağlanıyor.
Xbox Gamepad için bilgisayara bağlanan aparatı var. Onunla oluyor. Bildiğim kadarıyla, Xbox One Gamepad ise bluetooth ile bağlanıyor.
Q Quintessence Hectopat Katılım 24 Nisan 2017 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2017 #3 Xbox One için de aparat bulunmakta.