WiFi Bağdaştırıcısı Çarpı İşareti

QralMert

Hectopat
Daha fazla  

Benim bilgisayar Laptop ve bu sorun var. Laptop'un kendi Wi-Fi'si var ve alt tarafından kapama, açma ışık simgesi var o yanıyor, yani açık durumda ama attığım fotoğraftaki gördüğünüz gibi. Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.

Bence hiç debelenmeden Windows 10'a geç.. Bizim Win 7'de sorun dediğimiz her şey otomatiğe bağlanmış, hallediliyor.. Bu arada Pc HP marka mı? Benimki de böyle sıkıntı verirdi de Win 7'de..

Bence hiç debelenmeden Windows 10'a geç.. Bizim Win 7'de sorun dediğimiz her şey otomatiğe bağlanmış, hallediliyor.. Bu arada Pc HP marka mı? Benimki de böyle sıkıntı verirdi de Win 7'de..
Hocam bu sorun Windows 10'da da vardı.Sonra Windows 7 'ye geçtim hayla sürüyor ya wifi'nin driveri gözükmüyor.Bulamıyorum hocam

Marka model yazarsanız bir de biz bakalım driver'ını.. Genelde #Link1 yada #Link2 'deki yerlerden bulabilirsin..
Ama bir ihtimal internet donanımın zarar görmüş de olabilir.. Önce bi yazılımı deneyelim, sonra o ihtimale gözatarız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…