Wifi Bağlantı Mesafesini 100 Metre Yapma

RalfKing

Megapat
Daha fazla  
Üstadlar, merhaba bizim evden arkadaşıma internet vermek istiyorum ama 100 metre üzeri bi mesafede olduğu için kablo falan olmuyo mahalleden evlerin üstünden falan geçicek sıkıntı yani. Onun yerine (biz apartmanda oturmuyoz bu arada müstakil ev mahalle tarzı) arkadaşımla wifiyle bağlantı oluşturmak istiyorum. Arkadaşımın evi 100 metre falan şimdi ne yapmam lazım hangi aleleri kullanarak bağlantı kurabilirim arkadaşımla öğrenmek istiyorum. Bide kaliteli birşey olsun yani 1 diş çekmesin net, fıtık olmayalım. :D SAYGILAR...

Aradaki binalar sinyali çok azaltır.Kesin konuşmak istemem ama büyük ihtimal çekmez.Düz alansa çeker.Ama aranız bina doluysa çekeceğini sanmıyorum.

Not:Yeni binalarda duvarlara yalıtım metaller falan eski binalara göre çok fazla azaltıyor sinyali.Binalarınız yeniyse olay daha zor.

Üstadlar, merhaba bizim evden arkadaşıma internet vermek istiyorum ama 100 metre üzeri bi mesafede olduğu için kablo falan olmuyo mahalleden evlerin üstünden falan geçicek sıkıntı yani. Onun yerine (biz apartmanda oturmuyoz bu arada müstakil ev mahalle tarzı) arkadaşımla wifiyle bağlantı oluşturmak istiyorum. Arkadaşımın evi 100 metre falan şimdi ne yapmam lazım hangi aleleri kullanarak bağlantı kurabilirim arkadaşımla öğrenmek istiyorum. Bide kaliteli birşey olsun yani 1 diş çekmesin net, fıtık olmayalım. :D SAYGILAR...

2 Adet tplink wa7210n satın alıp ap modunda köprü kurup birini sizin evin çatısına diğerini arkadaşının evinin çatısına montajlayın temiz temiz kullanın :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı