Wifi Güçlendirmesi İçin Evde Nasıl Bir şey Yapılabilir?

Valentinus67

Centipat
Wifi güçlendirmek için bazı donanımlar var. Bunu evde yapma şansımız var mı? Modemimde anten yok. Oma göre bir şeyler önerebilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Tp-Link TP-LINK TL-WA854RE 300 Mbps N Kablosuz Wall Plug Kolay Kurulumlu Evrensel Menzil Genişletici

Şu ürüne bir bakın derim ben evimde kullanıyorum gayet memnunum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu ürüne bir bakın derim ben evimde kullanıyorum gayet memnunum.

Öneriniz için teşekkürler ancak ürün almayı düşünmüyorum. Sadece 1 tık daha fazla çekmesine yardım edecek bir proje arıyorum.

Alüminyum folyo ile uydu tarzı bir şey yapıp modemin yanına koyuyorlar. Ne kadar etkili bilmiyorum. Bi bak istersen.

Onu bende gördüm ama modemin bulunduğu yerde hem o tarz bir şeye yer yok, hem de aşırı çirkin duruyor.
Ben prize takılacak bir proje arıyorum. Varsa yapan deneyimlerini benimle paylaşırsa mutlu olurum.

Ekstra cihazlar yerine, bütçeye göre daha iyi bir modeme geçilmesi daya mantıklı.
Modeminizin modeli nedir ? Evinizde hangi konumda duruyor ?

Ürün almadan yapabileceğiniz pek bir şey yok. Evinizin orta konumuna yerleştirmek dışında.

Normalde evin ortasına koymak istiyordum ama eve gelen TT yetkilileri sadece oturma odasına takabileceklerini söylediler. Bende şuan bilgisayara yani evin ortasına daha iyi internet çekmek istiyorum. Çokda uzak değil ama yinede salon büyük ve uzaktan çekmiyor. Modem ZTE diye markaydı galiba TT'nin modemi.

Ara sıra A101'e bir cihaz geliyor. Gayet kaliteli bir cihaz ben kullanıyorum memmunum tavsiye ederim prize takılan bir alet hızınıda artırıyor ben 75TL'ye almıştım gariba.

Uzun bir telefon hat kablosu ile priz olan istediginiz yere konumlandirirsiniz modeminizi. Fazla kablo kullanmamak, uğraşmamak için öyle yapiyorlar çalışanlar.

Kablo kullanmayacak isen Wi-Fi ile kaynağın arasında ayna gibi cisimler var ise çekim gücünü azaltır ayna gelen internet ışınını yansıtır ve böler sana 10 gelcekse 7 gelir öyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…