Valentinus67
Centipat
Wifi güçlendirmek için bazı donanımlar var. Bunu evde yapma şansımız var mı? Modemimde anten yok. Oma göre bir şeyler önerebilirsiniz. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Şu ürüne bir bakın derim ben evimde kullanıyorum gayet memnunum.
Alüminyum folyo ile uydu tarzı bir şey yapıp modemin yanına koyuyorlar. Ne kadar etkili bilmiyorum. Bi bak istersen.
Normalde evin ortasına koymak istiyordum ama eve gelen TT yetkilileri sadece oturma odasına takabileceklerini söylediler. Bende şuan bilgisayara yani evin ortasına daha iyi internet çekmek istiyorum. Çokda uzak değil ama yinede salon büyük ve uzaktan çekmiyor. Modem ZTE diye markaydı galiba TT'nin modemi.Ekstra cihazlar yerine, bütçeye göre daha iyi bir modeme geçilmesi daya mantıklı.
Modeminizin modeli nedir ? Evinizde hangi konumda duruyor ?
Ürün almadan yapabileceğiniz pek bir şey yok. Evinizin orta konumuna yerleştirmek dışında.
Normalde evin ortasına koymak istiyordum ama eve gelen TT yetkilileri sadece oturma odasına takabileceklerini söylediler. Bende şuan bilgisayara yani evin ortasına daha iyi internet çekmek istiyorum. Çokda uzak değil ama yinede salon büyük ve uzaktan çekmiyor. Modem ZTE diye markaydı galiba TT'nin modemi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.