WiFi indirmeleri ethernet bağlı cihaza yansır mı?

PKShauna

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Lisans Öğrencisi
Ben modeme ethernet kablosu ile bağlanacağım, aynı modeme başkaları da WiFi ile bağlanacak. WiFi ile bağlananlar film izlerken veya dosya indirirken bana bu ping olarak yansır mı? Yani benim de WiFi ile bağlanmamdan daha mı iyi olur durum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemde QoS gibi bir özellik varsa bağlantıları dengelemeye çalışır. Genelde çoğu modemde vardır.

Wi-Fi ya da kablolu olarak bağlanan kişiler modemden gelen hızı sonuna kadar alırlarsa bağlı olan tüm ağlarda ping bir miktar yükselebilir ve bunun sonucunda internette gezinme veya oyunlarda yavaşlama olabilir. Kablolu veya kablosuz bir ağın bundan ne kadar etkileneceği modeme ve ISS'den gelen hıza bağlıdır.

Bunun dışında herhangi bir dosya indirilmediği takdirde bile kablosuz ağlarda belli belirsiz zamanlarda dalgalanmalar olabiliyor. Ayrıca radyasyondan dolayı sürekli kullanılması sağlığı riske atabilir. Bu yüzden kablolu ağ her zaman ilk tercih olmalıdır.

Anladım, o zaman ben kablolu bağlantıyla oynayayım olmazsa hız sınırlamayı denerim artık. Saolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…