Hamdi Gökgül Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #1 Merhaba bi kaç gün önce Almanyadan iki cihaz geldi bunlar ; 300Mbps Wireless N Router TL-WR841N - Welcome to TP-LINK 300Mbps Evrensel WiFi Menzil Genişletici TL-WA854RE - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz Bu iki cihazı birbiriyle nasıl senkronize edip kurucam ve ayarlarını nasıl yapcam ? Bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler.
Merhaba bi kaç gün önce Almanyadan iki cihaz geldi bunlar ; 300Mbps Wireless N Router TL-WR841N - Welcome to TP-LINK 300Mbps Evrensel WiFi Menzil Genişletici TL-WA854RE - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz Bu iki cihazı birbiriyle nasıl senkronize edip kurucam ve ayarlarını nasıl yapcam ? Bilgi veren herkese şimdiden teşekkürler.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #2 Modeminizden WPS aktifleştiriniz. Menzil genişleticiyi fişe takın, WPS butonuna tıklayın. Modemin yanına gidip WPS tuşuna tıklayın. Daha sonra kablosuz ağlar kısmında ağ belirecektir, giriş yapınız. Tplinkextender.com adlı siteye giriş için menzil genişleticiye bağlı olmanız gerek. Siteye girdikten sonra hızlı kurulum menüsünden kuruluma devam edin. Aynı menzil genişleticiden bende de var fakat hiç beğendiğimi söyleyemem
Modeminizden WPS aktifleştiriniz. Menzil genişleticiyi fişe takın, WPS butonuna tıklayın. Modemin yanına gidip WPS tuşuna tıklayın. Daha sonra kablosuz ağlar kısmında ağ belirecektir, giriş yapınız. Tplinkextender.com adlı siteye giriş için menzil genişleticiye bağlı olmanız gerek. Siteye girdikten sonra hızlı kurulum menüsünden kuruluma devam edin. Aynı menzil genişleticiden bende de var fakat hiç beğendiğimi söyleyemem
Go to Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 1.027 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #3 Bu berbat çizimle olayı size anlatmak istedim.
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #4 Bu arada bende bulunan modeli ethernet çıkışı olan bir üst modeliymiş.
Hamdi Gökgül Hectopat Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #5 Teşekkürler. Bu arada cihazı ben kullanmıcam komsuyla ortak net kullanıyoruz onun için getittirdik yani cihaz onda takılı duracak demi ?
Teşekkürler. Bu arada cihazı ben kullanmıcam komsuyla ortak net kullanıyoruz onun için getittirdik yani cihaz onda takılı duracak demi ?
Erkan Çevik Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 4.364 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2015 #6 Evet onun evinde en az 2 çubuk çeken yerde durması gerek.