Furi Decapat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4 21 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar ben yazın internet açtıracağım eve. WIFI özelliği modemden mi geliyor, yoksa internet servis sağlayıcısından mı?
Arkadaşlar ben yazın internet açtıracağım eve. WIFI özelliği modemden mi geliyor, yoksa internet servis sağlayıcısından mı?
c.t Hectopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2018 #3 Modem arayüzünden kablosuz baglantı hizmetini kapatabilirsiniz.
Furi Decapat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 4 22 Haziran 2018 #4 Muhammet Ergin dedi: Wifi modemden dağıtılır Genişletmek için tıkla... Yani direk interneti açtırınca wifi modemi bağlayayım wifi özelliği gösterir teşekkür ederim Bana zaten wifi olarak lazım c.t dedi: Modem arayüzünden kablosuz baglantı hizmetini kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bana zaten wifi olarak lazım wifi özellikli modemi takınca wifi olarak çalışacak teşekkür ederim öğrenmeye çalıştığım şeyi öğrendim
Muhammet Ergin dedi: Wifi modemden dağıtılır Genişletmek için tıkla... Yani direk interneti açtırınca wifi modemi bağlayayım wifi özelliği gösterir teşekkür ederim Bana zaten wifi olarak lazım c.t dedi: Modem arayüzünden kablosuz baglantı hizmetini kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bana zaten wifi olarak lazım wifi özellikli modemi takınca wifi olarak çalışacak teşekkür ederim öğrenmeye çalıştığım şeyi öğrendim
halim07 Kilopat Katılım 20 Mayıs 2016 Mesajlar 514 Çözümler 1 Yer Düsseldorf-İzmir 22 Haziran 2018 #5 Kurulum yapıldığında wifi çalışır, siz sonradan kapatabiliyorsunuz demek istediler.
c.t Hectopat Katılım 10 Mart 2018 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2018 #6 Zaten normal olarak wifi çalışır durumda olur. Sen sorunca ben de kapatmak talebinde oldugunu düşündüm. Okudum yani sorunu düzgünce, ordan da mantıklı bir çıkarımla cevabımı yazdım.
Zaten normal olarak wifi çalışır durumda olur. Sen sorunca ben de kapatmak talebinde oldugunu düşündüm. Okudum yani sorunu düzgünce, ordan da mantıklı bir çıkarımla cevabımı yazdım.