I itss2015 Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 32 22 Mayıs 2015 #1 1- Yetkililer eğer bu sorum yasaksa lütfen bana yasak vermeyin. Bana söyleyin kaldırabiliyorsam kaldırayım. 2-Wifi şifresini unuttum her şeyi ben nasıl bu şifreyi kırarım(orayı burayı ara demeyin)
1- Yetkililer eğer bu sorum yasaksa lütfen bana yasak vermeyin. Bana söyleyin kaldırabiliyorsam kaldırayım. 2-Wifi şifresini unuttum her şeyi ben nasıl bu şifreyi kırarım(orayı burayı ara demeyin)
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2015 #2 Modemin arkasındaki reset butonuna basın ve modemi internette marka model aratarak varsayılan modem şifresini bulun.
Modemin arkasındaki reset butonuna basın ve modemi internette marka model aratarak varsayılan modem şifresini bulun.
qweqweee Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 2.694 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2015 #3 Bilgisayarda şuan Wi-Fi'ye bağlı mısın ? @son_goku'nun dediğini yap. Onu bulamazsan kabloyla bağlanıp modem arayüzünden öğrenebilirsin.
Bilgisayarda şuan Wi-Fi'ye bağlı mısın ? @son_goku'nun dediğini yap. Onu bulamazsan kabloyla bağlanıp modem arayüzünden öğrenebilirsin.