Elden alacağım Kütahya da ki tek ilan olduğu için tercih ettim. CoD MW3 vb. oyunlar Wii de bulunduğu için hoşuma gitti çünkü pcim vasat. İnternetten indirirsem oyunların hepsini oynayabilirim değil mi? Bu arada yorumunuz için teşekkürler.
Elden alacağım Kütahya da ki tek ilan olduğu için tercih ettim. CoD MW3 vb. oyunlar Wii de bulunduğu için hoşuma gitti çünkü pcim vasat. İnternetten indirirsem oyunların hepsini oynayabilirim değil mi? Bu arada yorumunuz için teşekkürler.
Wii ile cod gibi oyunlar oynanır da, Açıkçası pek tavsiye etmiyorum. Daha çok Wii ye özel oyunlar oynanmalı.(Mario ve ya harekete duyarlı oyunlar gibi)
Wii ile cod gibi oyunlar oynanır da, Açıkçası pek tavsiye etmiyorum. Daha çok Wii ye özel oyunlar oynanmalı.(Mario ve ya harekete duyarlı oyunlar gibi)
Bence alınmaz bende var zamanına göre iyi bir konsoldu internete youtube'a filan girebiliyor ama internete girme hızı çok yavaş wii shop vesaire ile kannallarla birlikte geliyor konsol size wiishopchannel'dan oyunlar alabilirsiniz wii oyun puanlarınızla. Ama almak istersenizde oyun olarak Link's Training'i öneririm.
Bence şuan alınmaz artık. Onun yerine kol ve oyunlarını orjinal alıp emülatör kullanmak daha iyi bir fikir olacaktır. Wii eski bir cihaz, artık alınmamalı. Emülatör ile daha iyi görüntü, performans alırsınız.