Wii'yi nasıl portable yaparız?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 5 5600 / Ekran Kartı: EVGA RTX 2070 SUPER BLACK GAMING / Anakart: Asus PRIME B450M-K II / RAM: PNY XLR8 16GB (2X8GB) 3200MHz CL16 / HDD: Seagate Barracuda 1TB 7200RPM / SSD: Adata XPG SX8100 512GB
Dostlar elimde Wii var, boşta duran. Önceden böyle bir şey yapmaya çalışmıştım, en azından başlamıştım. Wii NTSC olmalı, beyaz kasa gamecube oyunları destekliyor. Yurt dışında çoğu kişi bu Wii portable/gamecube Portable'ı yaptı fakat ben anakartı nasıl keseceğimi ve lehim bilgim çok olmadığından nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Bu projeyi yapalım diyorum. Bende anakart var, fanı vb duruyor. yanda pal bir tane daha Wii var, kol falan da var. Bu olayı beraber gerçekleştirelim ve nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde Türkçe ve İngilizce bir makale olarak yazalım derim.
Gamecube portable yazma sebebim Wii'nin gamecube oyunlarını da açıyor olması.
Bunlarda yapan kişiler (örnekler):

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dostlar linkler silinmişse YouTube'a Wii portable yazarak bir sürü sonuca erişebilirsiniz.
Tek gereken yardım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı