FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 18 Ekim 2019 #1 Selam. Bu site maalesef halen yasak. Saçma bir durum. Peki nasıl giriliyor? DNS ile denedim olmuyor.
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 18 Ekim 2019 #2 Opera hazırda kullanıyormuşsun. Yeni özel pencere aç ve VPN aktif hale getirip girebilirsin.
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.937 Makaleler 6 Çözümler 31 18 Ekim 2019 #3 tr.'dan sonra 0 ekliyorsunuz. Örnek: tr.0wikipedia.com/blabla
sky1sky2sky3 Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 43 18 Ekim 2019 #4 0wikipedia.com şeklinde girebilirsin.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 18 Ekim 2019 #5 Opera kullanıyorum evet VPN açıkken de girmiyor. 0 olayını duymuştum ama becerememiştim. Deneyeyim tekrar. Teşekkürler. sky1sky2sky3 dedi: 0wikipedia.com şeklinde girebilirsin. Genişletmek için tıkla... O şekilde denedim. Kullanma süresi bitmiş web sayfası gibi açılıyor. Bu şekle dönüyor 0wikipedia.com
Opera kullanıyorum evet VPN açıkken de girmiyor. 0 olayını duymuştum ama becerememiştim. Deneyeyim tekrar. Teşekkürler. sky1sky2sky3 dedi: 0wikipedia.com şeklinde girebilirsin. Genişletmek için tıkla... O şekilde denedim. Kullanma süresi bitmiş web sayfası gibi açılıyor. Bu şekle dönüyor 0wikipedia.com
unluomer Hectopat Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Ekim 2019 #6 Şuan hala 0 ile girebiliyorsun ama galiba ilerde kapanacakmış. İleride şunları deneyebilirsin: 00wikipedia.org / 1wikipedia.org / 2wikipedia.org / Zwikipedia.org .
Şuan hala 0 ile girebiliyorsun ama galiba ilerde kapanacakmış. İleride şunları deneyebilirsin: 00wikipedia.org / 1wikipedia.org / 2wikipedia.org / Zwikipedia.org .
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 18 Ekim 2019 #7 Az önce tr.0 da denedim yine kapalı bi web sayfası gibi oluyor. Opera'da VPN açık o yüzden mi böyle oluyor anlamadım. Diğer tarayıcılarla bir deneyeyim. http://ww7.0wikipedia.com Silinen üye dedi: tr.'dan sonra 0 ekliyorsunuz. Örnek: tr.0wikipedia.com/blabla Genişletmek için tıkla... Bu şekilde Google chorme ile girebildim ama vikipedi olarak çıkıyor. Wikipedia değil mi burası? wikizeroo.org Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2019
Az önce tr.0 da denedim yine kapalı bi web sayfası gibi oluyor. Opera'da VPN açık o yüzden mi böyle oluyor anlamadım. Diğer tarayıcılarla bir deneyeyim. http://ww7.0wikipedia.com Silinen üye dedi: tr.'dan sonra 0 ekliyorsunuz. Örnek: tr.0wikipedia.com/blabla Genişletmek için tıkla... Bu şekilde Google chorme ile girebildim ama vikipedi olarak çıkıyor. Wikipedia değil mi burası? wikizeroo.org
M3ric Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 1.946 Çözümler 30 Yer Izmir'in daglarinda cicekler acar 18 Ekim 2019 #8 Wikipedia yasakli bir site. Onun yerine wikiwand sitesini ve eklentisini kullanabilirsiniz. Arabirimi daha derli toplu, daha kullanisli bir site.
Wikipedia yasakli bir site. Onun yerine wikiwand sitesini ve eklentisini kullanabilirsiniz. Arabirimi daha derli toplu, daha kullanisli bir site.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 18 Ekim 2019 #9 Evet güzelmiş, Türkçe arama da var. Wikiwand - Wikipedia, and beyond AI-driven wiki aggregator created to enhance user experience on Wikipedia by streamlining knowledge consumption www.wikiwand.com
Evet güzelmiş, Türkçe arama da var. Wikiwand - Wikipedia, and beyond AI-driven wiki aggregator created to enhance user experience on Wikipedia by streamlining knowledge consumption www.wikiwand.com
1 192615 Kilopat Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 690 Çözümler 9 18 Ekim 2019 #10 Silinen üye dedi: Selam. Bu site maalesef halen yasak. Saçma bir durum. Peki nasıl giriliyor? DNS ile denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... WikiZero Bu eklenti sayesinde engellenen Wikipedia sayfalarını WikiZero üzerinden açmanızı sağlayan bir eklentidir. chrome.google.com Bu uzantıyı yükle Google Chrome'a öyle 0'la filan uğraşmana gerek kalmıyor.
Silinen üye dedi: Selam. Bu site maalesef halen yasak. Saçma bir durum. Peki nasıl giriliyor? DNS ile denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... WikiZero Bu eklenti sayesinde engellenen Wikipedia sayfalarını WikiZero üzerinden açmanızı sağlayan bir eklentidir. chrome.google.com Bu uzantıyı yükle Google Chrome'a öyle 0'la filan uğraşmana gerek kalmıyor.