Alcyoneus Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 109 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Linux Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 12 Mayıs 2023 #1 Wild Rift oyununu yükledim. Oyun içi yükleme kısmında hata alıyorum. Çözüm yolu bulmama yardım edebilir misiniz?
Wild Rift oyununu yükledim. Oyun içi yükleme kısmında hata alıyorum. Çözüm yolu bulmama yardım edebilir misiniz?
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #2 Vpn dene. Artı 0 Eksi
blodydhoine Femtopat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 Alcyoneus dedi: Wild Rift oyununu yükledim. Oyun içi yükleme kısmında hata alıyorum. Çözüm yolu bulmama yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 1776908 Genişletmek için tıkla... Hocam çözdünüz mü sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Alcyoneus dedi: Wild Rift oyununu yükledim. Oyun içi yükleme kısmında hata alıyorum. Çözüm yolu bulmama yardım edebilir misiniz? Eki Görüntüle 1776908 Genişletmek için tıkla... Hocam çözdünüz mü sorunu?
KS KS Alcyoneus Decapat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 109 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Linux Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 10 Eylül 2023 #4 blodydhoine dedi: Hocam çözdünüz mü sorunu? Genişletmek için tıkla... dostum ben cihazımı değiştirerek sorunu çözdüm yanlış hatırlamıyorsam sorun benim elimdeki cihazın donanımından kaynaklı bir durumdan kaynaklanıyordu daha iyi bir sistemde sıkıntı yaşamıyorum zaten oyun da iyi bir cihaz istiyor oyun deneyimi için. Artı 0 Eksi
blodydhoine dedi: Hocam çözdünüz mü sorunu? Genişletmek için tıkla... dostum ben cihazımı değiştirerek sorunu çözdüm yanlış hatırlamıyorsam sorun benim elimdeki cihazın donanımından kaynaklı bir durumdan kaynaklanıyordu daha iyi bir sistemde sıkıntı yaşamıyorum zaten oyun da iyi bir cihaz istiyor oyun deneyimi için.