Wild Rift BlueStacks'de açılmıyor

Daha fazla  
Merhaba,
Bilgisayarım üzerinden Wild Rift dünyasına giriş yapmak istedim, çeşitli YouTube videoları ile programın ayar ve Boost seçeneklerini denedim lakin yine de oyunlara girişlerimde donmasından kaynaklı ve programın açılamamasından dolayı 300-600 saniyelere kadar çeşitli cezalar aldım. Oyun yükleme ekranında donması vs bu gibi sebepler bazense hiçbir şey yokmuş gibi girdirdiği de oluyor nadir olsa da. Konu hakkında tecrübeli arkadaşlar var mı?

PC de LoL'ün normal versiyonu varken neden mobil versiyon peki?

PC de LoL'ün normal versiyonu varken neden mobil versiyon peki?
Bağımlılıktan kurtulma, hızlı oyun yapısıyla anlık zevk için girip hızlı tüketim yaparak hayatıma devam etmek vs. uzar gider. Grafik yapısı olarakta normal sihirdar vadisinden daha çok ilgimi çekti.

PC özelliklerin nedir? Düşük bir sistemde blue stacks yüklediysen kasmalar zaten olur.
Görsel eki olarak aşağıda verdim, ilginize teşekkürler

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-03 114339.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-03 114339.png
    18,5 KB · Görüntüleme: 26
  • Ekran görüntüsü 2024-11-03 114319.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-03 114319.png
    8,1 KB · Görüntüleme: 24
Bağımlılıktan kurtulma, hızlı oyun yapısıyla anlık zevk için girip hızlı tüketim yaparak hayatıma devam etmek vs. uzar gider. Grafik yapısı olarak da normal sihirdar vadisinden daha çok ilgimi çekti.

Görsel eki olarak aşağıda verdim, ilginize teşekkürler.

Bilgisayar sisteminde BlueStacks kastıracak bir sistem değil blue stacks 5 yüklediysen 4 yükle veya X versiyonunu dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı