Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.432 Çözümler 5 30 Mart 2025 #1 Wild Rift oyunu emulator ile oynanabilir mi? Zamaninda birkac emulator ile denemistim fakat maca girerken yukleme ekraninda takili kaliyordu, hala oyle midir?
Wild Rift oyunu emulator ile oynanabilir mi? Zamaninda birkac emulator ile denemistim fakat maca girerken yukleme ekraninda takili kaliyordu, hala oyle midir?
bulutumsu Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 Hayır şu an oynanabiliyor ama oyundan LoL gibi bir zevk almazsın. Mekanikler telefona uyarlandığı için emulatorden hayli zorlanırsın, PUBG gibi değil. Artı 0 Eksi
Hayır şu an oynanabiliyor ama oyundan LoL gibi bir zevk almazsın. Mekanikler telefona uyarlandığı için emulatorden hayli zorlanırsın, PUBG gibi değil.
KS KS Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.432 Çözümler 5 30 Mart 2025 #3 bulutumsu dedi: Hayır şu an oynanabiliyor ama oyundan LoL gibi bir zevk almazsın. Mekanikler telefona uyarlandığı için emulatorden hayli zorlanırsın, PUBG gibi değil. Genişletmek için tıkla... Hangi emulatoru tavsiye edersiniz? Artı 0 Eksi
bulutumsu dedi: Hayır şu an oynanabiliyor ama oyundan LoL gibi bir zevk almazsın. Mekanikler telefona uyarlandığı için emulatorden hayli zorlanırsın, PUBG gibi değil. Genişletmek için tıkla... Hangi emulatoru tavsiye edersiniz?
bulutumsu Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #4 Evou dedi: Hangi emulatoru tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben en son girdiğimde Bluestacks kullanmıştım büyük ihtimal hala birçok kişinin tercihidir. Bi Bluestacks’tan girmeyi dene pek sorun yaşamazsın. Artı 0 Eksi
Evou dedi: Hangi emulatoru tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam ben en son girdiğimde Bluestacks kullanmıştım büyük ihtimal hala birçok kişinin tercihidir. Bi Bluestacks’tan girmeyi dene pek sorun yaşamazsın.