cartier Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Baslikta gördüğünüz gibi ses gelmiyor. Ayarlardan hallettim, izinler acik. Oyunu silip yükledim ancak olmuyor. Yazarsaniz sevinirim.
Baslikta gördüğünüz gibi ses gelmiyor. Ayarlardan hallettim, izinler acik. Oyunu silip yükledim ancak olmuyor. Yazarsaniz sevinirim.
nysa Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 291 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 Telefonunuz sessiz de mi? Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS cartier Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 276 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #3 nysa dedi: Telefonunuz sessiz de mi? Genişletmek için tıkla... Hayır diğer uygulamalarda ses çıkıyor Bu da değişik nysa dedi: Telefonunuz sessiz de mi? Genişletmek için tıkla... Sessize alıp geri çektim ve oldu teşekkürler. Son düzenleme: 20 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
nysa dedi: Telefonunuz sessiz de mi? Genişletmek için tıkla... Hayır diğer uygulamalarda ses çıkıyor Bu da değişik nysa dedi: Telefonunuz sessiz de mi? Genişletmek için tıkla... Sessize alıp geri çektim ve oldu teşekkürler.