Wild Rift ticketim cevap verilmeden kapatıldı

İşletim sistemi
Android

687081

Centipat
Dün Wild Rift'den ban yediğimi banım hakkında nasıl bilgi edinirim hakkında bir konu acıp ticket attigimi soylemistim. Bugün ticketa bakmak icin uyandigimda ticketimin kapanmis oldugunu gordum. Biletlerim kismindan bakmaya calisamda hiçbir sekilde ticketimi goremedim ve bana bununla alakali hiçbir mail de gelmedi. Hesabim hala banli. Ne yapmaliyim, ticket atarken ben mi yanlış yaptım? Tekrar ticket atmak istiyorum. Bana bu konu hakkında yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230713-122141_Wild Rift.png
    Screenshot_20230713-122141_Wild Rift.png
    252 KB · Görüntüleme: 85
Nasıl bir ticket attınız bilmiyorum maalesef, ekran görüntüsü olsa güzel olurdu belki, tekrar ticket atmak için Riot'un sitesinden Wild Rift'in destek kısmından ticket atabilirsiniz, ayrıca ticket kısmında konu seçiminde konuyu yanlış girmeniz ticketınızın kapatılmasına sebep olabilir.

Ticket kategorinde sıkıntı olabilir. Tekrar atmayı dene yapacak bir şey yok

Bu bağlantı üzerinden hesabınıza giriş yapıp bilet gönderebilirsiniz.

Bana ceza süremi soruyor oyuna girdiğimde fotograftta olduğu gibi ceza suremi goremiyorum kutucuğu boş birakamiyorum.

Nasıl bir ticket attınız bilmiyorum maalesef, ekran görüntüsü olsa güzel olurdu belki, tekrar ticket atmak için Riot'un sitesinden Wild Rift'in destek kısmından ticket atabilirsiniz, ayrıca ticket kısmında konu seçiminde konuyu yanlış girmeniz ticketınızın kapatılmasına sebep olabilir.

Ticket atarken sadece ban suremi rastgele isaretledim onun sebebi ceza suremi bilmemem.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230713-141011_Chrome.png
    Screenshot_20230713-141011_Chrome.png
    81,3 KB · Görüntüleme: 52

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı