Wimdows mağaza açılmıyor

xmtech

Hectopat

Windows apps klasöründe dosya kalıntıları vardı, silmek istedim herhalde yanlış şeyi sildim mağaza açılmıyor tıkladığım zaman açılıp hemen kapanıyor simge de kayboldu.

Sorun giderici ile denedim işe yaramadı. Mağazayı kullanamıyorum nasıl halledebilirim?

PowerShell i yönetici olarak açın
PowerShell penceresine
Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.Services.Store* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml” -Verbose}
yazın ve Enter tuşuna basın. (Kodu kopyaladığınızda PowerShell üzerine fare ile sağ tık yapın kopyaladığınız kod PowerShell üzerine otomatikman yapıştırılacaktır)
PowerShell birkaç saniye içerisinde işlemleri bitirecek ve Microsoft Store uygulaması sıfırlanacaktır.

Kaynak

Moderatör arkadaşlar kin kapmasın ama Benim konumun başlığını yanlış anlayıp alakasız alakasız şeylerle düzenliyorlar, şu arkadaşın klavye sürtmesi sonucu yanlış yazılan ismi düzeltmiyorlar.
Soruna gelecek olursak;
CMD'yi yönetici olarak başlatıp bunu yazıp (Kopyala yapıştır) enter a basın =
PowerShell -ExecutionPolicy Unrestricted -Command "& {$manifest = (Get-AppxPackage *WindowsStore*).InstallLocation + '\AppxManifest.xml' ; Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $manifest}"
(Tırnaklar dahil)

Olmazsa yönetici olarak Windows Powershell i açıp bunu yazıp (kopyala yapıştır) enter a basın =
Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
(Herşey dahil, tırnaklar vs)

hızlı yazarken olmuş kardeş
sistem geri yükleme yaptım düzeldi eyw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…