Win 10 Caps Lock Çalışmama sorunu

nagantli

Hectopat
Daha fazla  
İlk öncelikle herkese merhabalar. 1 hafta önce windows 10 kullanmaya başladım. Fakat şöyle bir sıkıntı oldu. Eski sistemimde oyunda koşarken Caps Lock'a basılı tutunca ile arkadaşlarla konuşuyordum fakat şimdi Shift+W tuşlarını basılı tutunca Caps Lock tuşu çalışmıyor. Ben yıllardır Caps Lock'u voice chat için kullanıyordum oyunlarda. İlk kez böyle bir sorunla karşılaştım. Yardım edebilecek dostlar var mıdır acaba ? Şimdiden teşekürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuş atamışsan, tuş atama ayarların sıfırlanmış olabilir veya oyun içi ayarlarında bir değişiklik olmuş olabilir. Caps Lock genel kullanımıyla çalışıyor ise muhtemelen ayarların değişmiş veya sıfırlanmıştır.

Normal işlemlerde CapsLock çalışmakta mı ? Öyle ise oyun ayarlarını kontrol edin.

Evet normalde çalışıyor. Fakat ben şunu fark ettim normal masaüsündeykende Shift+W basılı tutulunca Caps Lock çalışmıyor hani klavyede yanarya yeşil ışık Caps açıkken , o çalışmıyor. Bu sadece W tuşunda mı oluyor diye merak ettim diğer tuşları da denedim onlarda sorun yok(Shift+R, Shift+H vs.). Sadece W harfine özel birşey anlaşılan. Böyle bir problem Win 7 ve 8.1 kullanırken yoktu bu yeni sistemde başladı. Yani sadece oyunlarda olmuyor bu sorun. Yardımcı olabilecek var mı ?

Beyler ?

Konu günceldir.

Yardım edin technopat.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı