Win 10 Çift monitör sorunu

Görkem Ertopcu

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir monitör alınca eski monitörümüde taktım fakat benim aklımda olan bir yandan oyun oynamak diğer yandan Discord'a bakmakdı fakat mesela bir oyun oynuyorum arkadaşım Discord'dan mesaj atınca ona cevap vermek için diğer monitörden Discord'a döndüğümde oyun alta alıyor bu da FPS düşmesine sebep oluyor yok mu bunun çözümü arkadaşlar :(

Hocam ben pek emin degilim ama Windows tusna ve Tab tusuna ayni anda basip yeni bir masustu yapin yeni masautune de 2.monitöre ilkini 1.monitere verip oyle deneyin belki olur.

Oyunu borderless window olarak aç. Ama fps düşmesin diyorsan oyun içinde oyun ön planda değilken fps sınırı olan bir seçenek olması lazım. Oradan ayarlayabilirsin.

Mesela Warzone da oyun içi, menü ve arka plan için ayrı ayrı değer atama imkanı var.

Galiba çift ekran yapmak saçmalıkmış borderless yapınca FPS düşüyor Full screen yapınca da oyunu alta alıyor :(
Gerçekten bir çözümü yok mu program falan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı