Win 10 güncelleme sonrası problem

düşürebilirseniz 1903 sürümüne düşürüp nasıl bir performans aldığınızı söyler misiniz? çünkü bu güncellemeden sonra çoğu kullanıcının performansı düştü

düşürebilirseniz 1903 sürümüne düşürüp nasıl bir performans aldığınızı söyler misiniz? çünkü bu güncellemeden sonra çoğu kullanıcının performansı düştü

Tabi fakat 1903 sürümünü nereden elde edebilirim kendi orjinal sitesinde seçim yok maalesef. Ve performance edition veya ltsc sürümleri hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ?

Tabi fakat 1903 sürümünü nereden elde edebilirim kendi orjinal sitesinde seçim yok maalesef. Ve performance edition veya ltsc sürümleri hakkındaki düşüncelerinizi öğrenebilir miyim ?
Bu sürümleri duymuştum çok hafifler 3 GB RAM'i bir laptopta denemiştim cidden iyiler ama zaten sizin sisteminiz gerekli gereksinimleri karşılıyor Windows 10 ayarlarından tüm güncellemeleri kaldırıp 1800(1803 veya 1809) serisi sürümlere yükseltin daha fazla araştırdım ve 1903 sürümündende kaynaklanabildiği söyleniyor

Windows10 un panelinden sürüm düşürebiliyor muyum ?

Sana tavsiyem en son sürümde kalman. Çok önemli güvenlik güncellemeleri mevcut. Çok tehlikeli açıklar kapatıldı.

1909 güncellemesini denetim masasından kaldırıp winver komutunu çalıştırıp bana fotoğrafını atın

Maalesef kaldır seçeneği bulunmuyor
Sana tavsiyem en son sürümde kalman. Çok önemli güvenlik güncellemeleri mevcut. Çok tehlikeli açıklar kapatıldı.

Sistem stabil ve performanslı çalışmayınca benim için güvenliğin bir önemi kalmıyor maalesef.. Çünkü bilgisayara oturmak bile istemiyorum bu sebepten ötürü. Zaten pek cracklı birşey kullanmam onun için en performanslı sürüm benim akıl sağlığım açısından daha sağlıklı.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    12,7 KB · Görüntüleme: 114
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…