Win 10 Notifications Klasörü Altındaki Tuhaf Dosyalar

Testarossa

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımda bir arama yaparken tesadüfen bu klasöre ulaştım. Fotoğraftaki gibi yaklaşık 15000 tane jpeg dosyası var. Bunların büyük çoğunluğu görüntülenemez halde, diğerlerinde de tamamen rastgele şeyler var. Kullandığım bir programın geçici dosyaları olabilir mi diye düşündüm ama bu fotoğrafların hiçbirini bir sitede veya başka bir yerde görmedim daha önce. İşin ilgiç kısmı, bir üst dizine çıktığımda gizli dosyaları görüntüleme aktif olduğu halde bu klasör görünmüyor. Sadece arama aracı ile ulaşabiliyorum. Kullanılan dosyalar olmadığını düşünüp direkt silmek istedim ama ne olduğunu da çok merak ettim. Var mıdır fikri olan?

Biraz mağazada gezerek yada uygulamalarda gezerek resim sayısının değişip değişmediğine bakar mısın?
Mikail Fidan'ın dediği gibiyse artması gerekir. Ve toplam boyutu nekadar?

Toplam boyutu 50 mb kadardı. Çok daha aşağı indiğimde Türkiye siyasetinden insanların fotoğraflarını görmeye başladım. Sanırım Live Tiles'ın kullandığı fotoğraflar burada gizleniyor. Çok alakasız fotoğraflar da vardı yalnız. Birbirini defalarca tekrar eden fotoğraflar da vardı, hiç aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…