MuChaTo Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Çözümler 6 Yer Amasya 3 Ekim 2020 #1 Öncelikle merhabalar, laptopuma 22/08/2020 tarihinde Win 10 deneme sürümü yükledim ancak o günden bu yana parola kaldırma yok hesabımın şifresi ile giriş yapıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Öncelikle merhabalar, laptopuma 22/08/2020 tarihinde Win 10 deneme sürümü yükledim ancak o günden bu yana parola kaldırma yok hesabımın şifresi ile giriş yapıyorum. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm codefl0w 3 Ekim 2020 Ayarlar>hesaplar>bilgileriniz>bunun yerine bir yerel hesap ile oturum aç>ileri. Açılan pencerede şifrenizi girin, kullanıcı adını belirledikten sonra parola kısmını boş bırakıp ileriye basın.
Ayarlar>hesaplar>bilgileriniz>bunun yerine bir yerel hesap ile oturum aç>ileri. Açılan pencerede şifrenizi girin, kullanıcı adını belirledikten sonra parola kısmını boş bırakıp ileriye basın.
Oinsan Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 294 Çözümler 3 3 Ekim 2020 #2 Parola şifresi girmeden kaydet de. Artı 0 Eksi
KS KS MuChaTo Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Çözümler 6 Yer Amasya 3 Ekim 2020 #3 Oinsan dedi: Parola şifresi girmeden kaydet de. Genişletmek için tıkla... Ona tıklayınca Microsoft hesabı şifre değiştirmesine gidiyor denedim olmuyor Artı 0 Eksi
Oinsan dedi: Parola şifresi girmeden kaydet de. Genişletmek için tıkla... Ona tıklayınca Microsoft hesabı şifre değiştirmesine gidiyor denedim olmuyor
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.872 Makaleler 3 Çözümler 35 3 Ekim 2020 #4 Değiştir seçeneğini seçip mevcut şifreyi silin. Kutucuk boş iken şifreyi kaydedin ve sorun çözülür. Artı 0 Eksi
KS KS MuChaTo Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Çözümler 6 Yer Amasya 3 Ekim 2020 #5 Silinen üye dedi: Değiştir seçeneğini seçip mevcut şifreyi silin. Kutucuk boş iken şifreyi kaydedin ve sorun çözülür. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Değiştir seçeneğini seçip mevcut şifreyi silin. Kutucuk boş iken şifreyi kaydedin ve sorun çözülür. Genişletmek için tıkla...
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.872 Makaleler 3 Çözümler 35 3 Ekim 2020 #6 Ayarlar>hesaplar>bilgileriniz>bunun yerine bir yerel hesap ile oturum aç>ileri. Açılan pencerede şifrenizi girin, kullanıcı adını belirledikten sonra parola kısmını boş bırakıp ileriye basın. Artı 1 Eksi Çözüm
Ayarlar>hesaplar>bilgileriniz>bunun yerine bir yerel hesap ile oturum aç>ileri. Açılan pencerede şifrenizi girin, kullanıcı adını belirledikten sonra parola kısmını boş bırakıp ileriye basın.
KS KS MuChaTo Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Çözümler 6 Yer Amasya 3 Ekim 2020 #7 Silinen üye dedi: Ayarlar>hesaplar>bilgileriniz>bunun yerine bir yerel hesap ile oturum aç>ileri. Açılan pencerede şifrenizi girin, kullanıcı adını belirledikten sonra parola kısmını boş bırakıp ileriye basın. Genişletmek için tıkla... Olacağını düşünüyorum şu an ders başladı bitince deneyeceğim teşekkür ederim. Ama bir sorum olacak benim Save'lerim gidecek mi yeni hesap açınca. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Ayarlar>hesaplar>bilgileriniz>bunun yerine bir yerel hesap ile oturum aç>ileri. Açılan pencerede şifrenizi girin, kullanıcı adını belirledikten sonra parola kısmını boş bırakıp ileriye basın. Genişletmek için tıkla... Olacağını düşünüyorum şu an ders başladı bitince deneyeceğim teşekkür ederim. Ama bir sorum olacak benim Save'lerim gidecek mi yeni hesap açınca.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.872 Makaleler 3 Çözümler 35 3 Ekim 2020 #8 MuChaTo dedi: Olacağını düşünüyorum şu an ders başladı bitince deneyeceğim teşekkür ederim. Ama bir sorum olacak benim Save'lerim gidecek mi yeni hesap açınca. Genişletmek için tıkla... Save? Artı 0 Eksi
MuChaTo dedi: Olacağını düşünüyorum şu an ders başladı bitince deneyeceğim teşekkür ederim. Ama bir sorum olacak benim Save'lerim gidecek mi yeni hesap açınca. Genişletmek için tıkla... Save?
KS KS MuChaTo Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 281 Çözümler 6 Yer Amasya 3 Ekim 2020 #9 Silinen üye dedi: Save? Genişletmek için tıkla... Oyunlardaki kayıtlarım. Artı 0 Eksi
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.872 Makaleler 3 Çözümler 35 3 Ekim 2020 #10 MuChaTo dedi: Oyunlardaki kayıtlarım. Genişletmek için tıkla... Gitmez merak etme. Artı 0 Eksi