Kardeşim ben pc'de i7 9700k ve rx580 ile baya baya kasar bu arada Win 10 eminim. Ben sanki Win 7'nin desteğinin bittiğini bilmiyorum. Son zamanlarda herkesin ağzında sakız olmuş bu konu düşmüyor. Ben ne soruyorum adam ne diyor. Hem Win 7'ye geçme sebebim sana göre akılsızca olabilir. Kendi bilgisayarıma ne kuracağımı sanamı soracağım. Win 10'a ısınamadım. Orijinal olmasına rağmen başlat menüsünde sürekli sorun yaşadım. İnternetten çözümünü bulup yapıyorum bir süre sonra tekrar eski haline geliyor. Sonra tekrar yaptığımda başka bir sorun çıkarıyor. Benden sana bir tavsiye kardeşim biryerlerde ezildiğini düşündüğün biri varsa sallama. Çünkü dikkati bu sefer sen çekiyosun. Kaç yaşındayım şu ana kadar başıma ne kadar iğrenç şey geldiyse başkalarının kendilerini savunmadıkları yerlerde benim onları savunma çabalarından geldi. Gerçi senin cevap verdiğin arkadaşında yaptığı iyi değil.Benim konuma gelip sorunu çözmek için değilde adama yüklenmek için boşa mesaj yazması çok saçma ama IQless muamelesi yapıyorsunuz dediğin adamda bunu sallamamış. Demek ki adam ne halimiz varsa görün demiş ya da haklılar demiş ki haklıyız. Burda ona yükleniliyormuş gibi görülmesinin sebebi ben cevabı yazdıktan sonra arkadaşa yüklenen öbürü. Sende kapanmış konuya gelip üstünden zaman geçmesine rağmen gereksiz avukat kesilme.