WİN 10 uTorrent ve Bittorent Yanıt Vermiyor Donuyor

Melih6868

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5600 / Gibabyte Rtx 4060Ti Gaming Oc / Arctic 34 eSpots Duo / XPG D50 32(16x2) 3200mhz ram / Samsung 860 EVO SSD 500gb / Samsung 970 EVO Plus 500gb / Seagate 1TB HDD / Corsair HS80 Wireless Kulaklık / SteelSeries Rival 5 Mouse / Corsair K55 RGB PRO XT Klavye / Xbox Gamepad 9. Nesil
Win 10 da utorrent ve bittorent kurdum ama ikisi de bir türlü açılmıyor. Tam açılacakken donuyor ve yanıt vermiyor. Anlık düzelme olsa bile tıklayınca tekrar donuyor.

Arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür.
Çözüm:
Yabancı bloglarda utorrent' in ses programlarıyla çakıştığı söyleniyordu. Nahimic' i kaldırdım sorun çözüldü.

Bittorent eski bilgisayarıma indirdiğim bir virüsün yanında gelmişti. Ben pek güvenilir olduğunu sanmıyorum.:/

Sorununuz bence çözülmemiş. uTorrent sorunun kendisi. Düşünün ki, görevi torrent indirmek olan bir uygulama ses sürücünüzle çakışıyor. Arka planda yaptığı türlü hırsızlıklarla meşhur bir uygulama kendisi. Bana inanmıyorsanız, basit bir Google araması, dediğimi destekleyen yüzlerce sayfa çıkaracaktır karşınıza. Bir bakmanızı öneririm.

Kaldırdım zaten işim kalmadı.
Şuan kaldırdım uygulamayı bilgim yoktu bu konuda sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…