bifteq Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 339 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar PC oto uyku moduna geçiyor. Ben en azından sadece ekranı karartsam indirmeye devam etse olur mu? Laptoptayım. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2020
Arkadaşlar PC oto uyku moduna geçiyor. Ben en azından sadece ekranı karartsam indirmeye devam etse olur mu? Laptoptayım.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.168 Makaleler 2 Çözümler 16 3 Temmuz 2020 #2 Güç ayarlarından kurcalayın oraları. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Güç ayarlarından kurcalayın oraları. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Temmuz 2020 #3 Ayarlardan uyku ve güç diye bir ayar olması gerek.
KeremBulut Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #4 Sağ alttaki batarya simgesine sağ tık>Güç Seçenekleri>Şu anda kullanmakta olduğunuz planın ayarlarını değiştir deyin. Oradaki uyku ile ilgili olanları hiçbir zaman yapın.
Sağ alttaki batarya simgesine sağ tık>Güç Seçenekleri>Şu anda kullanmakta olduğunuz planın ayarlarını değiştir deyin. Oradaki uyku ile ilgili olanları hiçbir zaman yapın.
Sinan Uğurlu Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 504 Çözümler 12 Yer Datacenter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım ve Ağ Altyapı Danış. 3 Temmuz 2020 #5 Sol alttaki başlat menüsüne sağ tıkla, en üstten "Güç Ayarlarını" seç. Bu kısımdan Uyku Modunu kapatabilirsin.
Sol alttaki başlat menüsüne sağ tıkla, en üstten "Güç Ayarlarını" seç. Bu kısımdan Uyku Modunu kapatabilirsin.
Nahri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 13 3 Temmuz 2020 #6 Arama yerine güç planını düzenle yazın, ilk çıkana girin. Bilgisayarı uyku moduna geçir yazanı "Hiçbir Zaman" yapın.
Arama yerine güç planını düzenle yazın, ilk çıkana girin. Bilgisayarı uyku moduna geçir yazanı "Hiçbir Zaman" yapın.
2 292469 Megapat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 5.074 Makaleler 5 Çözümler 65 3 Temmuz 2020 #7 Sağ alttan pil logosuna sağ tıklayıp Güç Seçenekleri kısmına gel. Buradan kullandığın güç planının ''plan ayarlarını değiştir''. İstersen benim gibi hiçbir zaman yapabilirsin ya da belirli bir süre koyabilirsin.
Sağ alttan pil logosuna sağ tıklayıp Güç Seçenekleri kısmına gel. Buradan kullandığın güç planının ''plan ayarlarını değiştir''. İstersen benim gibi hiçbir zaman yapabilirsin ya da belirli bir süre koyabilirsin.
bifteq Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 339 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #8 çok sağolun yaptım