Herkese merhaba. Bugün bilgisayarımı açtığımda arada sırada geç yanıt vermeler olduğunu farkettim. Ve görev yöneticisinden bellek kullanımına baktığımda gereksiz yere sistemin yüksek bellek kullandığını gördüm. Çözümü nedir? Arada sırada olsada rahatsız edici oluyor.
Hangi işlemler bellek kullanımını sömürüyor kontrol edin. Hatta mümkünse görev yöneticisi işlemlerden belleğe tıklayın ve en yüksek hangi işlem RAM'i kullanıyor bakalım. SS atın.
Aynı sorun yakınımda da vardı. Combofix'den taradık ve virüs buldu. Bilgisayar düzeldi fakat virüs yeniden bulaştı. Bir combofix ile tarayın bakalım ne olacak?
Aynı sorun bendede var bilgisayarı açtıktan 30 dakika sonra aynısı bana da oluyor. İşlemler kısmına bakıyorsunuz ram yemiyor fakat performans tarafında neredeyse hepsinin yiyor ve en fazla system yiyor bu nedir böyle ?
Gelen güncellemelerin kodlarını bana da yazabilir misiniz ? Örneğin KB302561 gibi ? geçmiş güncellemelere bakıp bugün gelen güncelleme kodlarını yazarsanız inanın bana çok yardımcı olmuş olursunuz.