Win 10'a yükseltme sorunu

-Rip

Centipat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar acil yardıma ihtiyacım var. Benim laptopumda Windows 10 kuruluydu Windows 7 kurdum ISO dosyası ile ve Windows 7 de birkaç sorun yaşadım ve geri Windows 10'a dönmek istedim ama hiçbir yerde Windows 10 gözükmüyor, ne açılışta ne msconfigte Windows. Old dosyası içinde tüm dosyalarım duruyor hatta bazılarını açabiliyorum ama Windows 10'a geçemiyorum. Windows 7 de takılı kaldım, nasıl geri Windows 10'a geçebilirim?

Eğer 10 günü geçtiyse geri geçemezsiniz. Tabii biraz normal yolların dışına çıkıp Windows.old dosyalarını C:/'ye geçirebilirsen ve boot olaylarını halledersen olabilir. Ama geri yüklemede gözükmemesinin sebebi 10 günü geçmiş olması.

Eğer 10 günü geçtiyse geri geçemezsiniz. Tabii biraz normal yolların dışına çıkıp Windows.old dosyalarını C:/'ye geçirebilirsen ve boot olaylarını halledersen olabilir. Ama geri yüklemede gözükmemesinin sebebi 10 günü geçmiş olması.
Hayır daha 2 saat falan oldu ama Windows 10'u görmüyor. Ve old dosyaları zaten C: içinde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı