Win 10'dan 7'ye geçmek performans artırır mı?

Windows 7 değil de, SSD takarsan sorun yaşamazsın, her zaman güncel yazılım kullanmak iyidir.

Çok fazla yapıyor tavsiye etmem kesinlikle
Windowsda görselliğe ve yeniliklere önem vermiyorum, biraz daha akıcı olsun işletim sistemim diyorsan tavsiye ederim.
yani benim için görsellik önemli değil performansı iyi olsun yeter.Windows 8.1 dahamı iyi olur dersiniz?

Merhabalar, sistemim G4560 8 GB RAM RX 570. Win 10 çok ağır bir işletim sistemi, beni yormaya başladı. 7'ye geçmek saçma olur mu?
Zamanında cahilken gt730 ile oyunların kasmasının sebebini win10 olduğunu sanıyordum. Ve win7 ye geçtim. Ve pek bir fark yoktu. Tabi bu olay 2 yıl önceydi, program ve sürücü desteği vardı. Lakin dayanamayıp bu yaz win10 a geçtim. Ve çok memnunum. Gerek hız, gerek tasarım, gerekse yazılım desteği. Bence win10 oyun oynayanlar çok iyi bir işletim sistemi.

win 10 win7 nin performansını arttırmak için yapılmıştır hiçbir alaka yok mesela ben win7 kullanıyordum win 10 a geçtim pc yine aynı sadece win 10 da biraz daha hızlandı ama yine çok kasıyodu bilgisayarcıya götürdüm harddisk hasar almış ondan yavaşmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…