3GB Ram'li PC'de Win 10 64 bit kulandım, cok az kasmalar harici hiç bir şekilde rahatsız'lık vermedi rahat'sız iseniz win 8.1 geçe bilirsiniz ama her'zaman en Güncell'i en iyisidir bunuda unutmayin.
Hocam g4560 ile rx 570 oyunlarda darboğaz yapıyor mu yakın zamanda bende g5400 lü bir sistem dizeceğim yorumunuzu bekliyorum rx 570 veya 2. El gtx 1060 düşünüyordum ekran kartı olarak neden amd değil diye lafa girmesin kimse knight online sistemi olcak o yüzden intel işlemci.
Zamanında cahilken gt730 ile oyunların kasmasının sebebini win10 olduğunu sanıyordum. Ve win7 ye geçtim. Ve pek bir fark yoktu. Tabi bu olay 2 yıl önceydi, program ve sürücü desteği vardı. Lakin dayanamayıp bu yaz win10 a geçtim. Ve çok memnunum. Gerek hız, gerek tasarım, gerekse yazılım desteği. Bence win10 oyun oynayanlar çok iyi bir işletim sistemi.
win 10 win7 nin performansını arttırmak için yapılmıştır hiçbir alaka yok mesela ben win7 kullanıyordum win 10 a geçtim pc yine aynı sadece win 10 da biraz daha hızlandı ama yine çok kasıyodu bilgisayarcıya götürdüm harddisk hasar almış ondan yavaşmış