Ömrünün son 1.5 yılında halen en çok tercih edilen işletim sistemlerinden biri olan Windows 7 anahtarınızı Windows 10 için nasıl kullanacağınıza değiniyoruz.
Merhabalar, Laptop' umun arkasında yazılı olan Windows 7 Home Basic lisans anahtarım ile Windows 10 temiz kurulum yapmaya karar verdim. Bu anahtarımı daha önce yükseltme yapmak için hiç
answers.microsoft.com
Peki o zaman, bu ne?
Aşağıda verilmiş olan cevaba bakarsanız sevinirim.
Windows 10 çıktığında belli bir süreliğine Windows 7 ve Windows 8.1 için ücretsiz Windows 10 veriyordu. Yani Windows 7 lisansın Windows 10 için geçerli oluyordu.
Merhabalar, Laptop' umun arkasında yazılı olan Windows 7 Home Basic lisans anahtarım ile Windows 10 temiz kurulum yapmaya karar verdim. Bu anahtarımı daha önce yükseltme yapmak için hiç
answers.microsoft.com
Peki o zaman, bu ne?
Aşağıda verilmiş olan cevaba bakarsanız sevinirim.
Windows 10 çıktığında belli bir süreliğine Windows 7 ve Windows 8.1 için ücretsiz Windows 10 veriyordu. Yani Windows 7 lisansın Windows 10 için geçerli oluyordu.
Evet dediğin doğru. Zaten neredeyse 4 yıl geçmiş. Artık öyle değil her windows da kendine ait keyler var. Windows 7 keyi windows 10 etkinleştirmek imkansız denesen bile geçersiz key hatası verecektir.