Win 8.1 Arayüz Kasma Problemi

O

OceanWave

Ziyaretçi
Arkadaşlar benim Win 8.1 ' in arayüzü kasıyor. Hani şu windows tuşuna basınca ekrandan arayüz açılıyor kısayollar falan çıkıyor hava durumu falan. İşte oraları kasıyor hatta tuşa basınca bile kasıyor. Oyun oynuyorum çıkıyorum oyundan bilgisayarı kapatacağım mesela tıklıyorum tıklayınca 5-10 sn. bekletiyor takılıyor bilgisayar sonradan kendine geliyor. Daha sonra kapat düğmesine tıklıyorum orada da takılıyor. İşlemci ısındığı için midir ? İlk açtığımda bilgisayarı rahatça girebiliyorum kasma donma yok. Sinirimi bozmaya başladı. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.

Özellikle Recep Bey yardımlarını esirgemezlerse mutlu olurum. @Recep Baltaş

Boşta her şey normal. Sıkıntılı bir durum yok. Boşta CPU %0-%2-3 arası geziyor. HDD ' de bir problem yok. Oda normal.

Aklınıza gelebilecek her şey güncel. Bios dahil değil bir önceki sürüm yüklü. Son sürümü yüklemek için biraz daha bekliyorum.

Oyun oynarken kesinlikle kasma yok. Sadece akşam vakti bazen saniyelik fps 60 ' tan 40 ' a düşüp tekrar düzeliyor. Oda işte akşamları oluyor pc sabahtan beri açık olduğunda. Sadece LoL oyununda yapıyor. İşte oyundan çıkınca pc kasılıyor yavaşlama oluyor sanırım işlemciden. Sözde 6 çekirdekli işlemci ? İntel i3 almadığım için pişmanım.

Yazınca ne yapmış oluyoruz ? Birde yönetici olarak nasıl açacağım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…