Win 8.1 Catalyst vs. Uyumsuzluk Sorunları

Hook

Hectopat
Arkadaşım güzel bir bilgisayar topladı. Akşam Windows 8.1 Enterprise sürümünü kurduk. Anakartın driverından başladık.

* Cd yi takıp yüklemeye geçtiğimizde yanıt vermiyor dedi bekledik bekledik ağır ağır geçti sonra Loading... Lütfen bekleyin yazdı yarım sa. bekledik yok.3-4 kere denedik en son toplam da 45 dk yı bulmuştur. Uyumsuzluk var herhalde dedik kapadık . Sitesinden bulup indirdik win 8.1 için çat çat kurdu geçti direk ( Cd nin içindeki install değildi siteden indirdiğimiz )

* Ekran kartına geçelim dedik. Catalystın son sürümünü indirdik .Açtık yükle dedik, Hızlı( Önerilen ) Custom yazan yere kadar geldi tak yanıt vermiyor dedi tekrar bekle bekle kitlendi kaldı.İçinden çıkan cdden yüklemeye çalıştık.Aynı yere kadar geldi cevap vermiyor dedi kaldı. Sitelerden soruna baktık.Ekran kartının driverlerını komple kaldırın sonra elinizle INF dosyasını belirtin dediklerini gördük. Denedik ekran kartının driverını aygıt yöneticinden kaldırdık.C:/AMD klasöründeki INF dosyasını elimizle girdik ilerle dedik sürücü başarıyla çalışıyor dedi sorun yokmuş gibi. Ekran kartının driverını kaldırıyoruz sanki kalkmıyor win 8.1 tekrar yeniden kuruyor.Kalksa bile catalystı kurmuyo Windows Basic bilmem ne var sorun yok diyor.
Catalystı aratıyorum. Buluyor Catalyst Visual bilmem ne çıkıyor ( win 8.1 kendi yüklemiş hangi versiyonu ne yükledi bilmiyorum ) basıyorum açılıyo yanıt vermiyor diyor kalıyor.

Şimdi arkadaşım bu bilgisayarı sadece oyun oynamak için aldı. Bildiğiniz windows 8.1 de böyle uyumsuzluk sorunları var mı ? Varsa nasıl çözeriz her ekran kartını güncellediğimizde böyle sorunlar yaşar mıyız ?
Arkadaşımın topladığı bilgisayar https://www.technopat.net/forum/mas...-fx-8350-ve-r9-290-tri-x-sistem-toplandi.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 pro kullanıyorum. Catalys pro control center sorunsuz çalışıyor.

İşletim sistemini zamunda.net ten indirdim. Pek bir sorun olacağını düşünmüyorum, indirdiğim versiyon Windows 8.1 Enterprise EN-US x64 Pre-Activated UPDATED (Jan-2014) Cdye çekerken de dikkat ettim. 6x le yazdırdım.
Dediğiniz versiyonu indirim bakayım da oyun bilgisayarı için Windows 7 daha cazip gelmeye başladı artık. A - Z ye tüm oyunlarda programlarda vs. uyumluluktan oturmuşluğundan dolayı siz ne dersiniz ?

Bir yerde yanlış yapıyor olmalısınız. Ben Windows 8.1 kullanıyorum gayet memnunum. Sorunuza gelince isterseniz tv ile bakabilirim.

Bu gece lan kablosunu çıkarıp bu versiyonu kurucam tekrar denicem bakalım : MICROSOFT.WINDOWS.8.1.ENTERPRISE.RTM.X64.WITH.ROLLUP-1.ENGLISH.DVD-WZT
Bu versiyonu 1500 kişi indirmiş, ilk yüklediğim versiyonu 450 kişi indirmişti. Yazdığınız Türkçe Win 8.1 i nette aradım bulamadım kırık linklerin hepsi torrentte de yok.

- - - Güncellendi - - -

Bu versiyon MICROSOFT.WINDOWS.8.1.ENTERPRISE.RTM.X64.WITH.ROLLUP-1.ENGLISH.DVD-WZT uygundur değil mi ?

SHA-1: AE792B2EF982DAC7391224B624EAB8D6340D78AB
MD5: 8E194185FCCE4EA737F274EE9005DDF0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…