Win 8.1 den sonra aşırı internet yavaşlaması?

blackbatuhan

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarımda win 7 yüklüydü ve dün win 8 kurayım dedim fakat , internet kaplumbağa gibi yavaşladı. Gözle görülür bir yavaşlama var. Win 7 de internet çok hızlıydı , chrome dada aynı ie de de aynı. Laptop wireless kullanıyorum. Sadece ekran kartı driverini yükledim başka yüklemem gereken driverlerda mı var? Win 8 yüklediğimde wireless zaten kendiliğinden geldi driver yüklemedim onun için

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus bilgisayarım modeli k53sv, girdim Asus'un driver bölümüne fakat, Win 8 64 bit için 1-2 tane BIOS driveri var. Internet ile ilgili falan yok nedense, Win 7 64 bit için olanı indirsem olur mu?

O2m4Jz.png

Bundan mı bahsediyorsunuz?

Driver yükledim ama hala acayip yavaş googleye 2-3 dakikadar giriyor resmen çok kötü.

PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_2C371A3B&REV_01
PCI\VEN_168C&DEV_002B&SUBSYS_2C371A3B
PCI\VEN_168C&DEV_002B&CC_028000
PCI\VEN_168C&DEV_002B&CC_0280

win81-10.0.0.274-whql.zip — Yandex.Disk

Burdaki .zip dosyasını indir. Arşivi aç. Daha sonra sürücü güncelleme kısmından bu klasörü seç. Yeniden başlat. Güncellemeden sonra da sorun devam ederse şunları yap ;
1- Ağ ve Paylaşım Merkezi- Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin - Oradan Atheros AR9002WB-1NG'ı seçip sağ tıkla. Özellikler'i seç. Aşağıda ipv6'nın yanındaki işareti kaldır.
2- Daha sonra Aygıt Yöneticisinde kablosuz ağ bağdaştırıcına tıkladığında Güç Yönetimi kısmına gel. Tasarruf için kapat seçeneğinin yanındaki işareti kaldır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı