Merhabalar. Bilgisayarımda win 7 yüklüydü ve dün win 8 kurayım dedim fakat , internet kaplumbağa gibi yavaşladı. Gözle görülür bir yavaşlama var. Win 7 de internet çok hızlıydı , chrome dada aynı ie de de aynı. Laptop wireless kullanıyorum. Sadece ekran kartı driverini yükledim başka yüklemem gereken driverlerda mı var? Win 8 yüklediğimde wireless zaten kendiliğinden geldi driver yüklemedim onun için
Asus bilgisayarım modeli k53sv, girdim Asus'un driver bölümüne fakat, Win 8 64 bit için 1-2 tane BIOS driveri var. Internet ile ilgili falan yok nedense, Win 7 64 bit için olanı indirsem olur mu?
Burdaki .zip dosyasını indir. Arşivi aç. Daha sonra sürücü güncelleme kısmından bu klasörü seç. Yeniden başlat. Güncellemeden sonra da sorun devam ederse şunları yap ;
1- Ağ ve Paylaşım Merkezi- Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştirin - Oradan Atheros AR9002WB-1NG'ı seçip sağ tıkla. Özellikler'i seç. Aşağıda ipv6'nın yanındaki işareti kaldır.
2- Daha sonra Aygıt Yöneticisinde kablosuz ağ bağdaştırıcına tıkladığında Güç Yönetimi kısmına gel. Tasarruf için kapat seçeneğinin yanındaki işareti kaldır.