Win 8.1 Görüntü Sürücüsü Yanıt Vermeyi Kesti Ve Bu Durumdan Kurtuldu Sorunu

Çağrı Yılmaz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktaki sorunla günlerdir uğraşıyorum, ne denediysem olmadı. Microsoft supportta ekran kartınızı güncelleyip regedite TdrDelay koyup verisini 8 yapın dedi yaptım bir işe yaramadı. Sonra windows update'de tarama yapıp güncellemeyi yükleyin dedi tarama yaptım yükle dedim ama hiçbir şey yüklenmiyordu. Desem ki ekran kartım yetmiyor Age Of Empires III denedim ve mavi ekranla karşılaştım. Pc'ye win8.1 kurulduğunda çok rahat bir şekilde 30 fps'de COD:AW oynuyordum ama ramınız yetmiyor diyordu sorun olmuyordu. Sonra yeniden girmeye çalışınca başlıktaki hatayı verip mavi ekran verdi. Tek oynayabildiğim oyun Metin2. Lütfen yardım edin arkadaşlar.

Her türlü oyunda bu hatayı veriyor ve Windows update'i yapsam düzelceğini düşünüyorum ama indirmiyor işte.

GT540M kullanıyorum sürümüm 358.50 İşletim Sistemi Windows 8.1.

Konuyu açtığım hesabım 1 gün ban yedi Türkçe kurallarına uymadığım için, Bu hesaptan yazıyorum o yüzden.

Kolay çözüm: Windows 10 temiz kurulumu yapın. Windows Update driver lar dahil güncellemeleri yüklesin. Sonra bi' sorun çıkarsa tekrar yazarsınız.

Pek Windows 10 ada güvenemiyorum çünkü daha yeni çıktı ve bazı eski tarz oyunlarda fps kısıtlaması yapıyor diye duydum mesela metin2 gibi oynamayı çok sevdiğim bir oyunda pvp de çok kişi arasında kasmasını istemem ama önerin için teşekkür ederim 2-3 ay içinde windows 10 gelişince deniyeceğim

Eski tarz oyunlarda fps kısıtlaması diye bir şey hiç duymamıştım. Neden bahsettiğinizi açıklayabilir misiniz?

Metin2 tarzında izlediğim videolarda bir arkadaş Windows 10 da sıkıntı yaşadığını vede 8.1 e dönünce eski hale geldiğini açıklamıştı.

Daha doğrusu performans kaybettiğini demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…