MUHAMMET ALİ SOYLU Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 6 13 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Windows 8.1 indirecektim ve bu hatayı aldım. Nasıl düzelcegini bilen varsa yardım edebilir mi? 3 kere yeniden başlattım ama düzelmedi.
Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Windows 8.1 indirecektim ve bu hatayı aldım. Nasıl düzelcegini bilen varsa yardım edebilir mi? 3 kere yeniden başlattım ama düzelmedi.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Mayıs 2020 #2 MUHAMMET ALİ SOYLU dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Windows 8.1 indirecektim ve bu hatayı aldım. Eki Görüntüle 561298 Nasıl düzelcegini bilen varsa yardım edebilir mi? 3 kere yeniden başlattım ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Kurulumu nereden indirdiniz?
MUHAMMET ALİ SOYLU dedi: Merhaba arkadaşlar bilgisayarıma Windows 8.1 indirecektim ve bu hatayı aldım. Eki Görüntüle 561298 Nasıl düzelcegini bilen varsa yardım edebilir mi? 3 kere yeniden başlattım ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Kurulumu nereden indirdiniz?
MUHAMMET ALİ SOYLU Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 6 13 Mayıs 2020 #3 User not found dedi: Kurulumu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi sitesinden ISO dosyası olarak indirdim.
User not found dedi: Kurulumu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi sitesinden ISO dosyası olarak indirdim.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Mayıs 2020 #4 MUHAMMET ALİ SOYLU dedi: Windows'un kendi sitesinden ISO dosyası olarak indirdim. Genişletmek için tıkla... Setup.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
MUHAMMET ALİ SOYLU dedi: Windows'un kendi sitesinden ISO dosyası olarak indirdim. Genişletmek için tıkla... Setup.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
MUHAMMET ALİ SOYLU Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 6 13 Mayıs 2020 #5 User not found dedi: Setup.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedimde olmadı.
User not found dedi: Setup.exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedimde olmadı.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Mayıs 2020 #6 MUHAMMET ALİ SOYLU dedi: Denedimde olmadı. Genişletmek için tıkla... USB Belleğiniz var ise Rufus programı yardımıyla bir kurulum USB'si oluşturup bilgisayarı USB Bellek'den boot edin.
MUHAMMET ALİ SOYLU dedi: Denedimde olmadı. Genişletmek için tıkla... USB Belleğiniz var ise Rufus programı yardımıyla bir kurulum USB'si oluşturup bilgisayarı USB Bellek'den boot edin.
MUHAMMET ALİ SOYLU Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 6 13 Mayıs 2020 #7 User not found dedi: USB belleğiniz var ise Rufus programı yardımıyla bir kurulum USB'si oluşturup bilgisayarı USB Bellek'den Boot edin. Genişletmek için tıkla... O işleri pek bilmiyorum.
User not found dedi: USB belleğiniz var ise Rufus programı yardımıyla bir kurulum USB'si oluşturup bilgisayarı USB Bellek'den Boot edin. Genişletmek için tıkla... O işleri pek bilmiyorum.
U User not found Decipat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.688 Makaleler 1 Çözümler 8 13 Mayıs 2020 #8 MUHAMMET ALİ SOYLU dedi: O işleri pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 7'niz Orjinal mi?
MUHAMMET ALİ SOYLU dedi: O işleri pek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Windows 7'niz Orjinal mi?
SelamKimSen Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 16 13 Mayıs 2020 #9 Bence sizde regedit sorunu var. Regedit kayıtlarınız düzgün olmadığı için olabilir.
MUHAMMET ALİ SOYLU Centipat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 6 13 Mayıs 2020 #10 User not found dedi: Windows 7'niz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Crackli arka sorudum 8.1 Key'i varmış verdi ama Win 8 yükleyemiyorum. SelamKimSen dedi: Bence sizde regedit sorunu var. Regedit kayıtlarınız düzgün olmadığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim?
User not found dedi: Windows 7'niz orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Crackli arka sorudum 8.1 Key'i varmış verdi ama Win 8 yükleyemiyorum. SelamKimSen dedi: Bence sizde regedit sorunu var. Regedit kayıtlarınız düzgün olmadığı için olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzeltebilirim?