Verilen linkten güncel dosyayı indirdim. Yeni klasöre çıkart diyince klasörün içinden yeni bir rar dosyası oluşturuyor. Onuda çıkart deyince içerik geliyor ama iso dosyası oluşmuyor?
Klasör bu şekilde normalde bunun iso dosyası olması gerek değil mi?
Bunu çıkarınca da şu klasörler oluşuyor .iso yok.
Dark knight'ın dediği gibi sanırım klasöre gelip birlikte aç kısmından power iso yapınca dosya iso haline geliyor. Bu şekilde rufusla yazdırsam sanırım olmaz sanırım değil mi? folder2iso gibi bir program kullanmaya gerek var mı? Direkt türü power iso yapınca yeterli olmaz mı?
Konu sahibi. İndirdiğin ilk rar dosyası gerçekten rar dosyası. Buraya kadar gerçekten anladı isen sonra ki yere geçiyorum.
Şimdi bu ilk rar'ı aç içinde tek bir dosya var (senin gördüğün rar dosyası ) bunu dışarı çıkart.
____________ Dışarı çıkarttığın dosyayı Rufus veya Win 7 usb tool ile yazdırabilirsin. Kısaca 2. çıkarttığın dosya içini açmayacak, çıkartmayacaksın.
Konu sahibi. İndirdiğin ilk rar dosyası gerçekten rar dosyası. Buraya kadar gerçekten anladı isen sonra ki yere geçiyorum.
Şimdi bu ilk rar'ı aç içinde tek bir dosya var (senin gördüğün rar dosyası ) bunu dışarı çıkart.
____________ Dışarı çıkarttığın dosyayı Rufus veya Win 7 usb tool ile yazdırabilirsin. Kısaca 2. çıkarttığın dosya içini açmayacak, çıkartmayacaksın.