Win 8.1 Kurulum Sorunu

Thranduil

Hectopat
Yer
Ankara
Merhabalar, şu anda Dell Inspiron 6400 dizüstü bilgisayara kurulum yapmaya çalışmaktayım. İlk denememde x64 işletim sistemini kurmak istedim ancak %41den sonra ilerleme olmadı. Yarım saat kadar bekledim. İkinci yani şu anda yapmakta bulunduğum denemede ise x86 yüklemeye çalışıyorum ancak %83de kalmış bulunmakta. Yaklaşık 15 dakikadır bekliyorum. Herhangi bir ilerleme kaydedemedim. Bu win versiyonunun pc ile uyumlu olmadığı anlamına mı geliyor? Yoksa yanlış yaptığım bir şey mi var diye merak ediyorum. Aynı dvd ile dün acer pc'ye kurulum yaptım ve bir sıkıntı olmadı. Büyük ihtimalle pc ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olma ihtimaliniz varsa sevinirim. Teşekkürler.

Kesinlikle dediğiniz gibi yaptım. Yalnız sorun eğer win 8.1 dvd'de olsa bir başka bilgisayara kurulum yaparken de sorun olması gerekliydi. Dolayısıyla ben biraz şüpheci yaklaşıp formatlamaya çalıştığım pcde sorun olduğunu düşünmekteyim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı