B BattlestaR Hectopat Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2016 #1 Merhaba , Bilgisayarı yeni aldım işletim sistemi yok bu forumdaki 8.1 RTM indirdim flash ile kurarken key isteme yeri çıktı şimdi ben 8.1 için key alsam kinguinden uyar mı yoksa yanlıs bir iş mi yapıyorum? Lütfen yardım edin teşekkür ediyorum şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2016
Merhaba , Bilgisayarı yeni aldım işletim sistemi yok bu forumdaki 8.1 RTM indirdim flash ile kurarken key isteme yeri çıktı şimdi ben 8.1 için key alsam kinguinden uyar mı yoksa yanlıs bir iş mi yapıyorum? Lütfen yardım edin teşekkür ediyorum şimdiden.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Mart 2016 #2 Tavsiyem 8.1 yerine alabiliyorsanız 10 lisansı alın. Ya da 8.1 lisansını aldıktan sonra 10'a yükseltin. Aldığınız lisans eğer Single Language değilse indirdiğiniz sürümle büyük ihtimalle uyacaktır.
Tavsiyem 8.1 yerine alabiliyorsanız 10 lisansı alın. Ya da 8.1 lisansını aldıktan sonra 10'a yükseltin. Aldığınız lisans eğer Single Language değilse indirdiğiniz sürümle büyük ihtimalle uyacaktır.