Çözüldü Win 8.1 mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

taponhcet123

Femtopat
Daha fazla  
Eskiden alıyordum. Driver Booster'den yardımcı işlemci driveri yukleyince duzelmişti. Yaklasık 3 hafta mavi ekran almadım ama bugün tekrar mavi ekran aldım ,minidump:

dump.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
1. yöntem: Bilgisayar açılırken Windows logosunda bilgisayarı fişten 6-7 kere çıkart, otomatik onarım diye bir menüye girecek oradan komut istemcisine gir ve SFC /scannow yaz.

2. yöntem: Otomatik onarım menüsüne giremezsen tek çare kalıyor o ise Rufus ile bilgisayara format atmak. Başka yolu yok maalesef.

Sorunu çözdüm, RAM yuvasını temizledim şimdilik bir sıkıntı yok.
Son mavi ekrandan sonra PC açılmadı.Aslında açıldı fanlar vs. donuyor fakat monitorde goruntu yok. Bundan dolayı dediginiz işlemei yapamıyorum. Eğer bu sorunla ilgili bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

Son mavi ekrandan sonra PC açılmadı. Aslında açıldı fanlar vs. donuyor fakat monitorde goruntu yok. Bundan dolayı dediginiz işlemei yapamıyorum. Eğer bu sorunla ilgili bilginiz varsa yazarsanız sevinirim.

1. yöntem: Bilgisayar açılırken Windows logosunda bilgisayarı fişten 6-7 kere çıkart, otomatik onarım diye bir menüye girecek oradan komut istemcisine gir ve SFC /scannow yaz.

2. yöntem: Otomatik onarım menüsüne giremezsen tek çare kalıyor o ise Rufus ile bilgisayara format atmak. Başka yolu yok maalesef.

Sorunu çözdüm, RAM yuvasını temizledim şimdilik bir sıkıntı yok.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı