Win 8.1 Spotify arkada hangi şarkının çaldığını görme

Daha fazla  
Selamlar herkese ✋Acaba Windows 8.1'de Windows 10'da olduğu gibi arkada çalan şarkıyı klavye kısayolları ile değiştirirken hangi şarkıya geçtiğini görme gibi bir imkanımız var mı? Ya da bunun için bir Spotify eklentisi? Toastify eklentisi ile arkada çalan şarkıyı görebiliyorsunuz ama bende düzgün çalışmıyor. Bir önceki şarkıyı gösteriyor. Yardımlarınızı bekliyorum...

Fn+klavyedeki fn kısaltmalı ses tuşu bende sağ yön tuşu ve fn e basılı tutunca ne olduğunu görebiliyorum sol üstte ve ses açıp kısabilirsin ben Windows 10d ayım ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işine yarar herhalde.

Servisler kısmında bahsi geçen servisi bulamıyorum. Sanırsam türkçe kullanmamdan kaynaklı. Türkçe ne olarak geçebilir?

Servisler kısmında bahsi geçen servisi bulamıyorum. Sanırsam Türkçe kullanmamdan kaynaklı. Türkçe ne olarak geçebilir?

İnsan arayüzü aygıtı diye bir hizmet bilmiyorum :)

Güzel çevir bence.

1611043535072.png

1611043601253.png

Haklısınız şimdi fark ettim tekrar okuyunca biraz sert kaçmış ama "yardım" etmeye çalıştığı konusunda pek katılmıyorum çünkü konu sahibi ben windows 10daki gibi nasıl yapabilirim diyor arkadaş ise ben fonksiyon tuşlarıyla sesi arttırınca gözüküyor bende ama ben windows 10 kullanıyorum diyor,yardım gibi değil ama sert gerçekten o yüzden ;

@ahmeytheyt kardeşim özür diliyorum biraz fazla üstüne gittim sinirliydim biraz e tabii burada da karşılığı olmayınca patladım affedersin umarım :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı