Selam, Tulpar T7 v19.3 cihazıma Win 8.1 ve Windows 10 kurmak istiyorum, Win 8.1 de farklı testler yapacağım ancak YouTube'da duyduğuma göre sadece 32 Bit kuruluyormuş yani 1 tane 64-bit 1 tane 32 Bit oluyormuş Win 8.1'i 64 Bit, Windows 10'u 64 Bit kursam sorun yaşarmı ve Win 8.1 DirectX12 desteklemiyor Win 8.1 kursam mavi ekran yer miyim (8.1'de yüksek performanslı işlemler yapmayacağım)
Tulpar T7 v19.3 Windows 8.1'in sürücülerini desteklemiyor diye biliyorum driverları kurmam zorunlumu cunku 8.1'i oyun icin kullanmayacağım JS ve py kullanmak icin kuracakdım.
Tulpar T7 v19.3 Windows 8.1'in sürücülerini desteklemiyor diye biliyorum driverları kurmam zorunlumu cunku 8.1'i oyun icin kullanmayacağım JS ve py kullanmak icin kuracakdım.
Hocam onlar için internet sürücüsü lazımsa biraz zor. Ben de eskiden kalan Casper Excalibur modeline denedim Ethernet portunu bile algılamamıştı.Tabii Monster için aynı olmayabilir.
Hocam onlar için internet sürücüsü lazımsa biraz zor. Ben de eskiden kalan Casper Excalibur modeline denedim Ethernet portunu bile algılamamıştı. Tabii Monster için aynı olmayabilir.
Hocam, Ethernet sürücüsü kurulur belki ben şey olarak dedim ornegin Monster Control Center'a falan gerek yok ekran kartı sürücüleri falan kursam yeter.
Hocam, Ethernet sürücüsü kurulur belki ben şey olarak dedim ornegin Monster Control Center'a falan gerek yok ekran kartı sürücüleri falan kursam yeter.
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...