Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.609 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar kuzenimin laptopbunu Win 8.1 yükselttik ondan sonra bana şarj yerinin bozulduğu söylediler nasıl olabilir bu 8.1 yükselttik diye şarj yeri mi bozulacak. Yanlış kategoride açtıysam kusura bakmayın.
Arkadaşlar kuzenimin laptopbunu Win 8.1 yükselttik ondan sonra bana şarj yerinin bozulduğu söylediler nasıl olabilir bu 8.1 yükselttik diye şarj yeri mi bozulacak. Yanlış kategoride açtıysam kusura bakmayın.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 24 Nisan 2020 #2 Windows işletim sistemi yükseltmesi yaptığınızda donanımınızda neden hata oluyor ki? Şu anda şarj yeriniz çalışmakta mıdır?
Windows işletim sistemi yükseltmesi yaptığınızda donanımınızda neden hata oluyor ki? Şu anda şarj yeriniz çalışmakta mıdır?
Barisgzl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.609 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2020 #3 unnamedington dedi: Windows işletim sistemi yükseltmesi yaptığınızda donanımınızda neden hata oluyor ki? Şu anda şarj yeriniz çalışmakta mıdır? Genişletmek için tıkla... Yok onarıldı cevap yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
unnamedington dedi: Windows işletim sistemi yükseltmesi yaptığınızda donanımınızda neden hata oluyor ki? Şu anda şarj yeriniz çalışmakta mıdır? Genişletmek için tıkla... Yok onarıldı cevap yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.