Win 8.1pro Başlat kutusunu kaldırma

Gördüğünüz üzere başlat kutusu var tam ne deniliyor bilmiyorum nasıl kaldıracağım?Win 8.1pro yüklü

• Yardım edin

Oy: 0 0,0%
  • Daha yeniyim yardım edin lütfen

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    0
  • Anket kapandı .

burakk2014

Hectopat
Daha fazla  
Gördüğünüz üzere başlat kutusu var tam ne deniliyor bilmiyorum nasıl kaldıracağım?Win 8.1pro yüklü.

Dosya Ekleri

• bandicam 2014-06-08 15-10-40-783.jpg
    bandicam 2014-06-08 15-10-40-783.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 282
Güncellemeyecektin. Normal windwos 8 kurarsan sağ alttaki masaüstünü göster kısmı gibi boyuta düşer işlevi değişmez. 3. taraf yazılımlarıyla mümkün olabilir.

öncellikle güncelleme yapmadan öncede vardı
2.si ise pc 1,5 ram olduğu için 8.1pro kurdum anca bu hızlı oluyor çünkü
bir şey daha soracam wolfteam oyununu oynuyorumda en iyi hangi işletim sistemi kaldırır?

bir şey daha soracam wolfteam oyununu oynuyorumda en iyi hangi işletim sistemi kaldırır?

Wolfteam ve diğer oyunlar en iyi windows 8.1.1 de çalışır. 8.1 Güncellemesinden önce sol alttaki windows işareti yoktu.

Yanlış anlamada; Wolfteam çok seviyesiz bir oyun, omun yerine Warface oyna bence.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı