OrhanK Hectopat Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #1 Yeni bir sistem topladım arkadaşlar. Win 8 kuracağım illa gidip lisans satın almak zorunda mıyım ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 9 Aralık 2014 #2 Hayır zorunda değilsiniz ama işin içine vicdan girince insan mecbur kalıyor.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #3 Windows 8.1 kurarken bir doğrulama istiyor, bu anahtarı internetten bulabilirsin. Daha sonra anahtar satın alabilirsin.
Windows 8.1 kurarken bir doğrulama istiyor, bu anahtarı internetten bulabilirsin. Daha sonra anahtar satın alabilirsin.
OrhanK Hectopat Katılım 15 Eylül 2014 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2014 #4 Sağolun o zaman ben flashtan dosyaları atarım internetten bulabilirsem doğrulama kodunu yüklerim, ihtiyacım olunca da satın alırım. Sağolun konu kapanabilir.
Sağolun o zaman ben flashtan dosyaları atarım internetten bulabilirsem doğrulama kodunu yüklerim, ihtiyacım olunca da satın alırım. Sağolun konu kapanabilir.
xenia Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2013 Mesajlar 1.313 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2014 #5 Windows 8.1 Buradan indirip kurabilirsiniz. Yorumlarda da key nasıl bulacağınız yazıyor.