Win 8 pro yükseltme

Centeglassered

Hectopat
Daha fazla  
Bununla ilgili konu vardı fakat kilitlemişler bu nedenle yeni konu açtım.

Ben win8 pro yükseltmeyi alıp onu içinde win7 home premium yüklü kh sürücüsüne kurabilir miyim? Ama temiz bir win 8 istiyorum yani formata benzer bir şey yapabilir miyim ? Yüklemede hata olursa ya da daha sonra format atmak istersem yükseltmeyi aynı bilgisayarda kullanabilir miyim ? Çünkü yeni bir sistem kurup mevcut kh sürücümü kullanmak istiyorum. Eğer o olmazsa diski biçimlendirip boş diskte win 8 pro yükseltme kullanarak win 8 kullanabilir miyim ? Ya da diski biçimlendirip cd ile oem win 7 kurup win 8 pro ya geçebilir miyim ? Şimdiden cevaplar için teşekkürler. o_O

Dediğinden pek bir şey anlamadım açıkcası.
Bildiğimiz yükseltme ile Windows 8.1'e geçmek istiyorsan yapman gereken yükseltme seçeneği ile kurman. Temiz kurulum kadarsıfır bir kurulum olmaz. Mevcut uygulamaların ve ayarların korunur. Win 8.1 kurulum imajı ile Windows 7 açıkken çalıştırıp kurabilirsin, eğer dediğin buysa.

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal

"Windows 8.1 ürün anahtarını satın alabilir miyim?" onu anlayamadım. Çünkü Microsoft'un sitesinde biraz dolaştım ve win 8 ile win 7'nin karşılaştırmasını bulabildim sadece. Ben de "Vatan Bilgisayar'dan cd olarak alırım." diye düşündüm. Fakat orada da sadece yükseltmeler kalmış. İlk defa oem dışı bir şekilde windows kuracağım için sonradan pişman olmayacağım bir iş yapmaya çalışıyorum. Yazılım işinden hiç anlamadım. Teşekkür ederim verdiğiniz linkten online satış sayfasını buldum. Ama şimdi başka bir sorunum var :D Pro'nun neler eklediğini öğrenmem lazım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı