Çözüldü Win 8 Wireless Bağlantı Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pars

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,
Asus ux31a notebook ile yüklü gelen Windows 8 kullanıyorum. Wireless modemim Asus dsl n10e. İnternet bağlantım kopuyor, bir süre sonra tekrar bağlanıyorum. Bu işlem sürekli tekrar ediyor. Eski modemime döndüm. O modemle sorun yaşamıyorum. Yeni modemimle sadece Win 8 yüklü bu cihazda problem var. Win 7 ve 3 farklı android cihazda sorun yaşamıyorum. Yeni modemimi kullanmak için nasıl bir yol izlemeliyim ?
İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bu işlem sorunumu çözdü, ilginiz için tekrardan teşekkürler.

1-2 noktalama işaretini unutmuş olabilirim. Türkçe ve kurallarına bu kadar dikkat ederken sitenin "technopat" ve moderatörün nickinin de "THE_MILLER" olması sizce de ironik değil mi? Gerçekten Türkçe konusunda bir şeyler yapmak istiyorsanız önce özenti site ismini değiştirin, yoksa ahkam kesmeniz ukalalıktan öteye gitmiyor. Şimdi bu mesajı silebilir, beni yasaklayabilirsiniz, ama bu gerçeği değiştiremezsiniz. Forumunuza yeni gelen bir üyeye merhaba dahi demeden direkt ceza vererek karakterinizi sergilediniz. Bu çizgide devam edin. Ha bir de tanışma başlığı açarsanız insanlar kendisini tanıtabilir, pat diye konu açmak zorunda kalmayabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı