Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #1 CoreTempi virüstotal ile taradığımda karşıma Win/grayware_confidence_60% (D) dosyası çıktı virüs müdür?
CoreTempi virüstotal ile taradığımda karşıma Win/grayware_confidence_60% (D) dosyası çıktı virüs müdür?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #2 Greyware hem iyi hem de kötü amaçla kullanabilen programlara deniyor genelde. Hile programı v.s kullanıyor musun? VT linki atmadan yorum yapmak zor.
Greyware hem iyi hem de kötü amaçla kullanabilen programlara deniyor genelde. Hile programı v.s kullanıyor musun? VT linki atmadan yorum yapmak zor.
Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #3 14kero dedi: Greyware hem iyi hem de kötü amaçla kullanabilen programlara deniyor genelde. Hile programı v.s kullanıyor musun? VT linki atmadan yorum yapmak zor. Genişletmek için tıkla... Hayır herhangibi bir hile programı kullanmadım. VT linki nasıl atabilirim?
14kero dedi: Greyware hem iyi hem de kötü amaçla kullanabilen programlara deniyor genelde. Hile programı v.s kullanıyor musun? VT linki atmadan yorum yapmak zor. Genişletmek için tıkla... Hayır herhangibi bir hile programı kullanmadım. VT linki nasıl atabilirim?
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #4 Aestrik dedi: Hayır herhangibi bir hile programı kullanmadım. VT linki nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Aestrik dedi: Hayır herhangibi bir hile programı kullanmadım. VT linki nasıl atabilirim? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #5 14kero dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... VirusTotal bunu mu atmalıyım.
14kero dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... VirusTotal bunu mu atmalıyım.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #6 Aestrik dedi: VirusTotal bunu mu atmalıyım. Genişletmek için tıkla... Dosya temiz.
Aestrik Picopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 309 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #7 14kero dedi: Dosya temiz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.